In Cervesio Felicitas

“ In wijn vinden we de waarheid, maar in bier vinden we vreugde ” Plinius de oudere

Gastronomisch Bierrestaurant BitterZoet

Wij heten u allen welkom in het gastronomisch Bierrestaurant BitterZoet

BitterZoet is de mooiere, volkse naam voor Zoethout.

In ons restaurant mag u zich verwachten aan een combinatie van gastronomie en bier. Wij toveren op uw bord een palet van smaken, veelal met een bierbereiding, maar ook naar uw wens geserveerd met het juiste bier. Ook hier komt de naam BitterZoet goed van pas aangezien het tot het rijke palet van de bieren behoort.

Wat kan u bij ons verwachten?
Tijdens de lunch serveren wij voor u een 3 gangen Marktmenu vanaf €23,00 tot een all-in Zakenlunch van €45,00. Voor de avondservice kan u opteren voor onze gastronomische Bierproeversmenu. U bent natuurlijk vrij om steeds à la carte te lunchen of dineren. Zelfs voor enkel een Hoofdgerecht.

Ga met ons mee op deze gastronomische expeditie en sta ons toe u door het Belgische bierlandschap te leiden.

Het restaurant

Het gebouw is al sinds de jaren ’60 in gebruik als horeca. Van dorpscafé over pannekoekenhuisje tot nu Restaurant BitterZoet.

Het gebouw heeft 12 jaar leeg gestaan alvorens wij ons er aan durfden wagen het te verbouwen. Tijdens deze verbouwing heeft voor ons altijd de ziel van het gebouw centraal gestaan. Het is een gezellig restaurant geworden waar het landelijk gevoel aangevuld wordt met moderne accenten.

Ons concept heeft een jaar de tijd gehad om te rijpen. Wij hebben een bewuste keuze gemaakt om de Belgische bieren een kans te geven in de gastronomie. Het moet niet altijd wijn zijn die de dienst uitmaken. Wij zijn dan ook het enige gastronomische restaurant in België zonder wijnkaart.

U kan in ons Restaurant een aangepast bier kiezen uit één van de 100 bieren die we vast op de kaart hebben staan, maar op simpel verzoek verrassen wij u met onze keuze bij uw gerecht. Probeer zeker ook eens onze bierproeversmenu, waar aangepaste bieren inbegrepen zitten in de menu.

Hopelijk tot snel. Smakelijk drinken.

Sofie & Hilaire